Sommarledigheten kom tidigtBetsele IF – Sörböle IF 3-3 (2-1)
Mål: Betsele:
Natalie Kyrk, Hanna Sandström, Amanda Sjöberg, Sörböle: Melina Lycksell, Lova Holmqvist, Caroline Loman.
Matchen:
Sommarvilan verkade ha kommit tidigt för de två lagen som matchade i helgen i damtrean. Betsele kom ut och körde allt framåt, samma sak gällde för Sörböle. Problemet var bara att all form av försvarstänk var som bortblåst. I halvlek kunde lagen ha gjort tio mål var, om man satt sina chanser. Nu blev det bara 2-1 i paus, trots en massiv press från hemmalaget.

Tidigt i den andra halvleken blev Betseles högerback Emma Gabrielsson utvisad – då vände matchen. Gästerna tog över och gjort två raka mål. Hade det inte varit för Amanda Sjöberg hållit sig framme efter en hörna och kvitterat till 3-3, hade nog Gabrielssons kväll blivit tyngre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *