Laget som blev bäst…

Umeå FC söker som bekant efter förstärkning främst på backsidan. Sandåkernsonen Ludvig Öhman har tackat nej till UFC för att han vill ge Kalmar FF en chans till.
– När jag var hemma för två veckor sedan pratade jag med UFC och jag vill ju egentligen spela A-lagsfotboll. Det var ett svårt val men nu har jag skrivit på för Kalmar i 1,5 år till. Jag är inte så nära startelvan just nu utan får satsa på nästa år och hoppas det händer något i truppen då, förklarar Öhman.

Nu har UFC György Rezmanyi på provspel. Den 26-åriga mittfältaren från Ungern spelar med Ånge i division IV och har tidigare spelat under Stuart Gibson i norska Steinkjer.
– Vi kommer inte värva Rezmanyi i sommar. Men han får en chans att visa upp sig hos oss, säger Gibson.

Även amerikanen Jamal Neptune provspelar med Umeå FC.

ooo

Tomas Ruuth skrev i tidningen om utländska provspelare i Umeå FC. En av dessa lämnade ett styggt cv-kort till Ruuth där det stod ”Model, producer, actor”.
– Men jag är ingen modell. Det ser bara bra ut om det står så, hade han sagt till Ruuth.

Hehe.

ooo

Umeå Södras F14 blev bästa länslag i Gothia. De gick till kvartsfinal där Lunds BK/Veberöds AIF blev för starka. Södra förlorade med flaggan i topp.
– Det var till en början en jämn match där det lag som gjorde första målet också skulle vinna matchen. Så blev det också, berättar tränaren Joakim Nyberg vars lag till slut förlorade kvarten med 2-0.
– Men tjejerna har gjort det fantastiskt bra. Det har varit en riktig laginsats.

ooo

Emma Kullberg, Sofia Jakobsson, Emelie Lövgren och det svenska U20-landslaget spelar i morgon kvartsfinal mot Colombia.
– Jag vet inte vad jag ska säga. Det går inte med ord beskriva hur laddad jag är, sa Kullberg när jag pratade med henne i telefon.
– Colombia är ett tekniskt och kvickt lag. Jag både tror och hoppas vi vinner.

Vinner Sverige ställs man mot antingen USA eller Nigeria i semifinal.

ooo

Här pratar Mikael Lustig om kommande CL-kval mot AIK.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *