Umeå FC:s Lucio?

Var på flygplatsen nyss och mötte upp Bryan Bann, en 19-årig australiensisk mittback som ska försöka spela till sig ett kontrakt med Umeå FC. Det är 190 + cm mittback som tidigare provspelat med Newcastle, Glasgow Rangers och Blackpool. Han ser sig som en spelande mittback.
– Jag är bra på huvudet och läser spelet bra. Det ska bli ett spännande äventyr. Förhoppnings får jag chansen här, sa han.

Han ansluter närmast från Melbourne Knights och kommer hit på goda vitsord från en av Stuart Gibsons kontakter.

När VK:s Markus Isacson frågade Brann vilken känd fotbollsspelare han liknade var svaret Bayern Münchens tidigare stjärnback Lucio.
– Får jag chansen tar jag gärna upp bollen i planen som han.

Jag gillar Lucio. Kanske blir det något av den här Anthony Bryan Bann som hans fullständiga namn lyder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *