En invigning som heter duga

Fick nöjet att bevittna Umeå Fotbollsfestivals invigning på Gammliavallen. Självklart inledde jag och fotografen Jesper Stenmark med att köra till Nydala för att sedan få berättat att invigningen ägde rum på Gammlia.

Det blev i alla fall en helt okej invigning. Man lyckades fylla nya läktarens undre sektion vilket får ses som klart godkänt. Trots att man spelade en handfull UFF så var man ju aldrig på invigningen och det tror jag inte att jag är ensam om som Umeåbo.

Bilder kan ni se i fredagens pappers-VF.

ooo

Mariehem___Lira_BK002_1.jpg

FOTO: Jesper Stenmark.

Hann tyvärr inte se så mycket av MSK-Lira på grund av en polisutryckning som ni kan läsa om här.  Fick i alla fall se ett stolpskott av Lira BK i annars som Mariehem dominerade totalt. Marielle Sikström gjorde tre nya, 14 totalt nu, Fanny Hjelm två och Moa Björklund ett.Försvararen Amanda Andersson förtjänar beröm, liksom Sikström och Hjelm.

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *