Skelleftedomarna är överallt

Drängsmark/Ostvik – Betsele IF 3-3 (0-2)
Mål: Drängsmark:
Jonas Lindgren 2, Joakim Persson , Betsele: Moutasem Abtah, Ismael Al mansoury, Misbah Abtah.

Matchen:

Betsele har inte haft något flyt den senaste tiden och till råga på ett aningen sargat självförtroende har dem nu börjat se rött också. Gästerna inledde matchen starkt och ledde, helt rättvist, i paus med två mål emot noll. Efter paus reducerade Drängsmark genom Joakim Persson. Men glädjen blev kortvarig. Misbah Abtah gjorde 3-1 och med tre minuter kvar att spela var matchen vunnen för gästerna ¬– trodde man. Jonas Lindgren kom igen och blev fälld av gästernas målvakt, som fick sitt andra gula och visades ut.

Domaren pekade på straffpunkten och Lindgren gjorde inga misstag. Hemmalaget satsade allt man hade framåt – och tro det eller ej – i den 90:e spelminuten pekar domaren på straffpunkten ytterligare en gång. Betselespelarna blev rasande då, Lindgren kvitterade och återigen blev Betsele bestulna på två poäng. Två straffar inom tre minuter? Unikt?

Sunnanå SK – Bureå IF 4-4 (2-2)
Mål: Sunnanå:
Viktor Ledin 2, Joel Boman, Erik Altin, Bureå: Fredrik Asplund 2, Johan Wahlberg, självmål.

Matchen:

Båda lagen kom ut och gav intensioner att detta skulle bli en riktigt bra fotbollsmatch. Nicklas Kauppi inledde målskyttet redan efter sju minuter, men det tog inte lång tid innan Sunnanå kvitterade. Så fortsatte det hela matchen, fram och tillbaka. Johan Hellström drog på sig sitt andra gula kort och blev utvisad efter en halvtimme. 2-2 i paus och en kvart in i andra fick även Sunnanå ett rött kort då Rashed Mohammed Anwar fick sitt andra gula. Efter det dog matchtempot och snigelfart fick en helt ny innebörd. Lagen följdes åt till 4-4 innan lagen fick varsinn chans att avgöra. Först hade hemmalaget ett stolpskott och sen fick Dante Nordström ett friläge på slutet, men det missade han.

Sunnanå kan inte vara nöjda med matchen och tränaren Göran Hallberg sa det bäst själv:

– Vi gjorde säsongens sämsta match.

Hassan Youseffi, Viktor Ledin och William Schönfeldt kan gå hem rakryggade I hemmalaget. Bureåtränaren Nils Viklund gav beröm till inhopparen Fredrik Asplund som gjorde två mål och ständigt duktigeNicklas Kauppi

5 kommentarer

  1. vet inte vem du har pratat med men vi (drängs) gjorde 3-3 målet innan domaren blåste straff, så dom fick som en extra chans att rädda sina tre pinnar.

  2. Det är nog Thomas S som har pratat med reportern.Nu är det synd om dom röda för alla domare är emot dom.Men som seriens bästa lag måste man tåla lite motgångar

  3. tycker man att man är seriens bästa lag och ligger 10 poäng efter serieledarna kan man lite om fotboll, men fallet blir bara tyngre…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *