Vinden har vänt

Mjövallen – Bastuträsk 2-3 (1-1)
Målen: Mjövallen:
Nicklas Stadig, Fredrik Larsson, Bastuträsk: Carl Lindström 2, Peter Renström

Matchen:

Vinden har vänt i Bastuträsk. Efter nio raka förluster under hösten så vände allt efter segern mot bottenkollegan Bureå i våras. Laget har tre segrar på de fyra senaste och har imponerat den senaste tiden. På måndagkvällen fick Mjövallen, som har det betydligt tyngre med fem raka förluster, känna av vad självförtroende kan göra. Men hemmalaget började bäst och tog ledningen redan efter fem minuter. Gästerna kvitterade innan paus genom Carl Lindström och tod ledningen direkt i den andra havleken.

Mjövallen kom tillbaka – föga chockerande var det Fredrik ”Snullan” Larsson som noterades i protokollet. Men med en kvart kvar att spela så fick matchen sin första tvåmålsskytt då Carl Lindström avgjorde för gästerna. Målskyttarna Peter Renström och just Lindström får beröm från tränaren Ivan Johansson. I hemmalaget var det Isak Petterssom som höll fanan uppe.

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *