Medle fortsätter att vinna


Drängsmark/Ostvik – Vilhelmina IK 3-1(2-1)
Målen: Drängsmark:
Robin Nyström 2, Erik Andersson, Vilhelmina: Miguel Ramirez
Matchen:
Efter en jämn första halvlek tog det fart i den andra halvleken. De tolv spelarna som åkte med från Vilhelmina kämpade tappert, men när Robin Nyström gjorde sitt andra mål för matchen, som betydde 3-1, gick ridån ner för gästerna. Värmen gjorde att VIK-spelarna tröttnade snabbare än vanligt. David Ramirez och hans tvilling Miguel Ramirez var bäst i gästerna. Robin Nyström dominerade mittfältet och matchen från sin innermittfältsplats.

Malå IF – Rönnskär Railcare IF 3-0 (1-0)
Målen:
Pär-Henrik Sjöström, Joakim Johansson, Magnus Vikberg
Matchen:
Efter en snopen förlust förra helgen mot Medle så var det ett revanschsuget Malå som tog emot Rönnskär under lördagen. Efter en stabil första halvlek med 1-0 ledning efter mål av Pelle Sjöström fick Malå en transportsträcka till tre poäng. Två ytterligare mål i den andra halvleken och segern var ett faktum. Björn Fredriksson och Andre Emilsson var de som höjde sig över mängden medan gästerna har mer att önska av samtliga.

Betsele IF – Bureå IF 4-0 (0-0)
Målen:
Moutasem Abtah, Ismail Al-Mansoury, Misbah Abtah, Thomas Strömgren
Matchen:
Betsele är obesegrade efter sommaruppehållet och inte var det ändrat på det efter lördagens möte med Bureå IF. Men hemmalaget startade segt. En dåligt spelad första halvlek med få chanser övergick till islossning i den andra halvleken. Plötsligt rullade bollarna in – något de inte gjorde i den första halvleken där Rickard Eriksson hade den bästa chansen då han missade ett friläge. Bureå spelade stundtals bra, men hade ingen lycka i den sista tredjedelen.

Bastuträsk SK – Medle SK 0-3 (0-1)
Målen:
Kristoffer Lundström 2, Lars Lindqvist.
Matchen:
Medle har definitivt hittat taktiken som fungerar. Laget har byggt sitt klättrande i tabellen på ett starkt försvarsspel. Samma historia var det då Bastuträsks förlustnolla efter sommaruppehållet bröts under lördagen. Hemmalaget fick inte igenom mycket fram till Andreas Andersson i Medlemålet. Två heta målchanser räknades fram samtidigt som gästerna var brutalt effektiva på sina chanser. Kristoffer Lundström gjorde två mål och sprang mest på planen. Anton Holmström, yngst i Medle, gjorde sin bästa match i den blåvita tröjan.

Robertsfors BK – Lycksele IF 0-1 (0-0)
Målen:
Pontus Lundgren.
Matchen:
Mladen Galambos gav Lycksele en ordentlig nöt att knäcka då seriens bästa defensiva lag mötte ett av seriens sämsta lag på att göra mål. Gästerna startade inspirerat och hade några heta chanser i inledningen, men då var Galambos på rätt plats. Efter inledningen blev det pojkfotbollstempo och spelarna såg ointresserade ut. Men med tre minuter kvar att spela så kom Pontus Lundgren igenom efter att Lycksele lyft upp alla spelare i anfallsposition. 0-1 blev även slutresultatet. Plus till Pontus och även Sebastian Rådström i gästerna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *