För att klargöra

Berörde ämnet ”bloggsgate” med Daniel Johansson och länsdomaren  Jonathan Forsman i en lördagskrönika. Det jag menade på det lilla utrymmet som fanns att tillgå var att med tanke på de grova ord Johansson använde så var det mer än polisiär fråga än en fråga för SvFF.

Det här var pilotfallet. Jag tycker det inte rätt att fotbollsförbundet ska granska spelare och ledares bloggar. Till slut lär det komma till en punkt där personen i fråga helt sonika hävdar att någon annan skrivit det som står på bloggen. Även om man har ett ansvar så måste väl förbundet då bevisa att personen i fråga faktiskt själv skrivit det som står. Det kommer att bli en soppa.

ooo

Sunnanås Nina Jakobsson inleder på bänken när F16-landslaget i dag möter Norge på Dragonfältet. Avspark 15.00.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *