Riktigt coolt

Jag tror det var eurosport.se som var först med nyheten att ”Lecce förhandlar om Mikael Lustig”. Övriga medier land och rike runt har hängt på. Sedan 16.39 har folkbladet.nu haft ”Lustig dementerar Lecceflytt”.

Har snabbt kollat runt på sidor nu och fortfarande ingen som har citat från Lustig själv. Förutom VF då.

Expressen publicerade först en artikel om att Lustig var aktuell för Lecce. 17.40 ändrades den till ”Enligt uppgifter till FotbollsExpressen.se har ingen kontakt tagits mellan klubbarna.” Utan citat.

Lustig har ju sagt i flera tidigare intervjuer att drömmen är att spela i Italien så förmodligen lär han väl spela där någon gång i framtiden. Men är det något på gång redan nu?

För mig är det riktigt cool att lilla VF kan, som i detta fall, hävda sig bland de stora drakarna.

…i ärlighetens namn känns Lecce ruskigt beigt.

…fast vänta nu. Serie A överhuvudtaget känns ju ruskigt beigt.

4 kommentarer

  1. ja, serie a är ju riktigt beigt, har bara europas bästa lag i sin liga osv.. snälla, går inte att säga att serie a är beige. vakna bålfors, mycket tyckande från din okunniga sida nu?

  2. Serie A är väldigt beigt, dom må ha inter som vann CL men kvalitén på liga är otroligt ojämn. så till dig haha det kanske är du som ska vakna upp, och jämför en match från Seria A och en i Premier League, eller La liga så hoppas jag också att du inser hur mkt bättre tempo det är i dessa ligor i jämförelse med Serie A

  3. Ingen av er har nämnt Bundesliga. Ligan med högst publiksnitt, lägst medelålder (med franska ligan) ett högt målsnitt och ett Bayern München med stjärnor som Arjen Robben, Bastian Schweinsteiger, Franck Ribery, Thomas Müller och Toni Kroos.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *