Hätsk stämning

Blogginlägg med starka rasistiska toner och nu senast rasistiska tillmälen från publiken mot Mariehems Bojang. Bojang som även hört det från spelare. Vad jag vet har det även förekommit ”trask-talk” om spelares familjer.

Premier League? Nej. Allsvenskan? Inte ens det. Det här gott folk, är division II Norrland.

Ibland vore självdistans och ödmjukhet på sin plats. Även i division II Norrland.

ooo

Anna Forss och Ellinor Andersson  borta för Umeå Södra. Forss för hela säsongen medan Anderssons status är osäker ännu. Minst en vecka. Det är i alla fall två riktigt tunga tapp för Södra som behövt kreativa och irrationella mittfältarna Forss/Andersson i jakten på nya poäng.

ooo

Kommer bli en spännande slutspurt i herrtvåan ändå. Dramatiskt värre för Mariehem, Robertsfors och Teg. Med Umedalen tre poäng ifrån kvalplatsen så känns det som minst två lag från länet åker ur serien. Konkurrenten Härnösand har Alen Zulovic.

Drömscenario i det här laget är väl att ”bara” ett lag åker ur och ett kvalar sig kvar.

Vilka det blir? Teg och Robertsfors är väl ingen högoddsare.

Fast kanske är det bättre om två eller till och med tre lag åker ur? Den diskussionen är att tänkas över. Bredd kontra elit.

3 kommentarer

  1. Luleå’s publik stod ju på Umedalen och skrek helgen före också, spred galla över både UIF’s spelare och dommaren. Pinsamt är ju bara förnamnet, dessa personer måste vara extremt olyckliga med sig själva. Förmodligen har dom komplex över att dom är så otroligt korkade och misslyckade.

  2. Tråkig även i matchen Umedalen- Robban då Henrik Noren tappade det totalt och började prata om Vissa spelares barn om hur fula dom var osv, riktigt tråkigt.

  3. De som anklagade oss för att ha skrikit rasistiskt skit har nu tagit tillbaka detta. Om ni nu har koll på resonemanget i Norrbottensblaskorna så får ni väl lov att ta med dementierna också. Hur är det med yrkesetiken journalister?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *