En bild säger mer…

Fotbollsbloggen fick bevittna en småtrevlig tillställning på Gammliavallen i dag. Östersund hade sin beskärda del av chanser och gästernas Joseph Hamill sköt både högt och brett, i dubbel bemärkelse. Stolpskottet efter halvtimmen var i alla fall tungt.

UFC gjorde väl inte spelmässigt någon höjdarinsats men stod inte heller för något lågvattenmärke. Vladimir Sudar var riktigt bra i mål och så länge Johan Larsson var på banan var han bästa utespelare i UFC.

Toby Davis hoppade in med fem minuter kvar och satte 3-0 på egen hand men assisterande domaren godkände ej målet på grund av offside på Danny Persson. I tider som dessa ska man akta sig för att attackera domare i bloggsammanhang men det var helt klart ett felaktigt beslut av den assisterande.

Det tror jag alla de 775 på Gammliavallen håller med om.

Sudar_1_1.jpg

FOTO: Ulf Hägglund

Cool bild på Sudar in action plus lite smygreklam för Adidas. Allt i ett helt enkelt.

ooo

Umeå IK? Räcker inte den här bilden för att beskriva helgen?

UIK_1.jpg

DEPP, DEPP. FOTO: Ulf Hägglund

Förlust 1-2 mot topplaget Kopparbergs/Göteborg. Rita Chikwelu, Anna Paulson och Hanna Pettersson rosas det för av kollega Tomas Ruuth.

Själv följde man slutet av matchen på tv. Det roligaste? Attt TV4 envisas med att intervjua tränarna mitt under matchen. Inte alltid lika givande intervjuer.

ooo

Tegs SK närmar sig trean mer och mer. Robertsfors vann bottenmötet på Stantorsvallen i helgen och med fyra matcher kvar har sju poäng upp till sista livlinan, kvalplatsen.

Tegstunet verkar inte vara en gångbar plan det här året. Umeå Södra förbättrade inte tabellsituationen direkt med 1-2 hemma mot Västerås.

Samtidigt skuttade Skellefteå FF upp i serieledning. Den rycker dock i morgon då Piteå och Luleå möts på LF Arena.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *