Örebrotränare om Danny P

UFC:s skyttekung Danny Persson har ju som bekant blivit inbjuden till träning med allsvenska Örebro 11-13 oktober. Ringde på vinst och förlust tränaren Sixten Boström för att höra om han hade någon åsikt om Persson.
– Jag har inte sett honom spela själv utan har bara fått berättat för mig hur han är. Vill därför helst inte uttala mig genom någon annans åsikt. Men jag kommer ju få se honom snart så då kan du höra av dig igen, sade den trevlige ÖSK-tränaren.

Sportchefen i Örebro, Lennart Sjögren, berättade i alla fall att man söker en ny nummer 9 och att Danny Persson har intressanta egenskaper.

ooo

Umeå FC tar i morgon emot Dalkurd FF hemma på Gammliavallen. Jens Sjöström är ett oskrivet kort medan Henrik Sennström är avstängd.
– Spelar han är det ett plus men jag tycker inte han ska ha bråttom, säger Stuart.

Liksom många andra har Johan Larsson, Danny Persson och Jesper Törnqvist haft förkylningar i kroppen. Jag gissar på följande UFC-uppställning i morgon:

Sudar
Jonas Nilsson, Janen Jonsson, Jesper Törnqvist, Hampus Wallgren
Erik Lundström, Adam Chennoufi, Robert Mambo Mumba, Johan Larsson
Danny Persson, Andreas Hermansson.

ooo

Umeå IK spelar på Skytteholms IP mot AIK på söndag. UIK-tränaren ”Jocke” Blomqvist har ett skadefritt lag att tillgå. Däremot är tre spelare förkylda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *