Allsvenskan nästa?

VF-sporten har skrivit om Djurgårdens intresse Skellefteås mittfältsdynamo Emil Lindblad Kernell. MSK-fostrade Lindblad Kernell har varit och tränat med Djurgården och där visat sig från sin bästa sida.

Nu skriver Norran att även andra lag från högsta serien och även Superettan håller koll på 21-åringen. Flera klubbar är intresserade säger hans agent till Norrans David Ekström.

Med andra ord räcker det med en bra säsong i division II för att väcka intresse från Sveriges alla hörn. Jag får det inte riktigt att gå ihop när skyttekungen Danny Persson inte verkar ha samma attraktionskraft. Persson som på tre säsonger i division I gjort hela 41 mål.

Eller är det så enkelt att det inte kommit fram vilka klubbar (förutom GIF Sundsvall, Örebro och någon norsk klubb) som är intresserade av skyttekungen?

Eller är det så att en agent betyder väldigt mycket? Mig veterligen är det bara Sudar och eventuellt någon till som använder agent i UFC. I exempelvis Björklövens J20-lag däremot har i princip alla agent.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *