Fick nys på några övergångar här kommer det!

Skellefteå FF har gjort klart med Reza Hosseini och Pontus Olofsson från Norsjö. Man har även gjort klart med sunnanåduon Rached Mohammad Anwar och  Alexander BrinkmannMorris Lewis flyttar ”hem” till Skellefteå efter en sejour i olika klubbar men har nu alltså valt att skriva på ett ettårskontrakt med FF efter att han själv tagit kontakt med klubben och flyttar upp med familjen från Sundsvall. Målvaktstalangen Jonathan Johansson har erbjudits ett lockande stipendium till ett college i södra Florida som täcker 95% av alla kostnader för mat, resa och studier,han utesluter dock inte en fortsättning i FF.

***

Morön BK som den här säsongen spelar i division II  Har gjort klart med Norsjös Roger Karlsson, Isak Pettersson från Mjövallen och Sunnanås Erik Lundgren, som egentligen kommer tillbaka till klubben då han är Moröspelare från grunden. 

***
Division III nykomlingarna Betsele har gjort Klart med Rebin Hazar mittfältare från Mariehems FF och var med laget när dom ifjol gick upp till fyran, han har även tränat med Mariehems A-lag då och då under säsongen. inte nog med det så har klubben även gjort klart med dubbla Azerbaijaner i  Ruslan Meherremli och Sarkhan Huseynov som kommer för att förstärka truppen.

*** 

Nästa nykomling i div III är Malå som tappar en rad spelare men värvar också en del, Johan Kjäll bestämde sig för att spela i Lycksele nästa säsong. Oscar Lindstedt lägger skorna på hyllan tillsammans  med Björn Fredriksson som har tagit samma beslut.
Nyförvärv då? Jo, man har värvat Lars Vikberg från  Umedalen, man har också värvat tillbaka Tobias Thomson som förra säsongen spelade med Furunäs/Bullmark, sedan är Mikael Brännlund klar och kommer närmast från spel i Sorsele. Tränare  Erik Lindblom säger och när jag får tag i han under dagen att man kommer plocka upp juniorer och talanger från farmarlaget BK Nila, men vilka spelare det blir är ännu oklart.

Ska sedan försöka få en lite bättre koll vad som händer i fyrorna norra samt södra så att ni läsare kan få en överblick hur det ser ut inför kommande säsong.

2 kommentarer

  1. Jävligt kul att du tagit tag i detta, Sebastian. Du skriver bra och verkar skriva ofta. Ett inlägg per dag räcker dock gott, det är så man håller en blogg vid liv. Sen måste ni göra något åt de länkar som kommer upp via facebook, alla länkar är gammal skåpmat. Ni kommer nå fler läsare om ni fixar till det.

    KUTGW!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *