Fredagens tippning

Jag tror att det kommer bli riktigt tufft om vilket lag som tar sig vidare till lördagens omgång, Ersmark känns riktigt heta med tanke på vilka spelare dom värvat dock så kommer varken Fredrik Isaksson eller Tom Bergwall vara med.  Men spelare som Christoffer Johansson, Mikael Wikström och Mattias Larsson kommer helt klart lyfta laget, men Ersmark blir ena laget som kommer att vara i fredagsfinalen då man vinner Grupp A. Dom får möta Talangfulla Mariehems FF som imponerade riktigt mycket i serien i fjol och jag tror att dom vinner Grupp B med spelare som Simon Söderlind, Pontus Åberg, Khalil Mustafa och Talangfulle 15 åringen Sirac Guliyev.

*Jag vill även sätta ett Utropstecken för Umekamraterna som kan ställa till det lite för Ersmark i gruppen då man har en riktigt bra målvakt i Daniel Etminan och förre IFK Umeåspelaren Hannes Brännvall lär nog stänka in ett par bollar.

* Sticker ut hackan och säger att Pontus Åberg blir fredagens skyttekung.

* Det blir ändå Ersmark som tillslut tar sig vidare till Lördagens gruppspel då det vinner fredagsfinalen med 4-2 mot MFF

Jag kommer försöka se så många matcher som möjligt idag och sedan får vi se om jag hade rätt med vilket lag som tog sig vidare. Vilket lag tror du vinner finalen på fredag? Kommentera gärna om jag har rätt eller fel om vilket lag som tar sig vidare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *