Ersboda FF vidare till söndags omgången


Jag hann egentligen inte se så mycket av matcherna idag men jag blev imponerad av det jag såg. Sandåkern mina förhandsfavoriter åkte på dyngstryk mot Ersboda FF som var det lag som avancerade till nästa omgång dvs Grupp A imorgon söndag. Dom imponerade riktigt mycket på mig när jag såg dom spela mot SSK, och fortsatte imponera i finalen mot GUIF dock så kanske det inte var så rättvist då GUIF hade tre stolpskott med en massa returer och de två sista gångerna var det nästan obegripligt hur man inte lyckades göra mål.

Noterbart från matchen var när GUIF tog ledningen med 1-o genom Mattias Pettersson som bjöd han på en ”spektakulär” målgest, näe skämt och sido så har jag ingen aning vad han gjorde och förmodligen ingen annan heller men han var i alla fall ensam om den!
***

Dagens plus och minus kommer här:

+ Jag tippade GUIF i finalen och att dom skulle förlora den ( dock inte mot EFF). Jag varnade lite för Ersmark som skulle ställa till det lite för motståndarna i Grupp A då det kryssade mot Spöland/Vännäs dom vann mot Sörmjöle/Hörnefors, och förlorade mot GUIF med uddamålet.

–  Sandåkern förlorade alla matcher vilket är ett STORT minus för mig eftersom jag tippade dom etta. Mattias Lundberg vart inte skyttekung om jag inte missat något. Missade också att fota lite bilder från finalmatchen mellan GUIF och Ersboda FF det är för dåligt

***

Här kommer i alla fal en bild från dagen och  tidigt imorgon kommer min tippning om vilket lag som vinner Ersbodacupen så håll utkik. Arrivederci!

2 kommentarer

  1. men kan nån i Ersmarks styrelse ta tag i deras ledarteam för herrlaget, skämde återigen ut sig mot spöland, en idiot till materilförvaltare skrek och levde om så han blev utvisad…såååå pinsamt….vika tror dom att dom är

  2. Bra bloggande !!! Fan va roligt att du skriver ofta också.

    Har ingen möjlighet att se matcherna själv tyvärr, du får gärna ge målskyttar, spelarkritik och dylikt, det tror jag dessutom alla vill läsa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *