Lördagstippning!

Lördagens matcher kommer bli riktigt tuffa och det är oerhört svårttippat men jag tror ändå jag har klart för mig vilket lag från Grupp A som spelar lördagsfinalen ( dvs om avancemanget till söndag) och det blir GUIF som tar sig till final. Då man har duktiga spelfördelarna i Jacob Bergman och Sven Karlsson samt en striker i Fenan Zemui , och snabbe William Åström som lär göra en hel del oreda bland försvararna, men det kommer att bli riktigt jämnt då jag tror att Spöland/Vännäs lika gärna kan sno första platsen där Andreas Larsson lär dunka in några bollar, men som sagt mitt tips är GUIF!  Motståndare för GUIF blir Sandåkern som har ett ungt och talangfullt lag( tänkte räkna upp några spelare,men insåg sedan att det skulle bli större delen av laget)! Det lag som tar hem detta blir tillslut Sandåkern SK då de vinner finalen med 2-1.

* Vet inte om jag ska våga mig på att gissa en skyttekung, men jag kan nog inte låta bli! Lördagens skyttekung blir Mattias Lundberg i Sandåkern!

* Ersmark som knep platsen i Grupp A blir dagens utropstecken då jag tror att man kan ställa till det en hel del i Grupp A

Kan denna tippning vara lika bra som igår? eller är jag helt ute och cyklar? Tyck till!
Summering av matcherna kommer mot kvällen!

7 kommentarer

 1. Bra tippat igår, sämre idag!
  Förstår inte hur du kan tippa Sandåkern och mena att de skall vara så bra med tanke på vad de tappat!?
  Håller dock med om att de är unga och talangfulla, dock lyser orutinen igenom och min gissning är att de kommer att få en tung säsong i 4:an. (kommer ändå att hålla sig kvar!)
  Bra jobb med bloggen i övrigt….

 2. Förstår inte heller hur Sandåkern kan tippas vara så starka när de tappat nästan hela startelvan. Bara för att man har spelare som är lovande för sin ålder och kan bli bra i framtiden betyder det inte att man automatiskt är konkurrenskraftiga redan i år.

 3. Ni har helt rätt båda två! fel av mig hade den magkänslan bara, sedan när jag såg dom på futsal-dm (vet att det är en helt annan sport) så tyckte jag också att dom imponerade! kan bli fel ibland nu vart det så! imponerades mycket av EFF det lilla jag såg! analys av dagen kommer sedan! håll utkik!

 4. hahaha Ersmark…..tränare i kavaj och Ersmarkshalsduk, kanske tror att han är Mancini, sen deras matris, han måste ha en skruv lös

 5. Åskådare: Till skillnad från dig tycker jag att det är härligt med Ersmark och att dom visar engagemang och på att dom vill någonting annat än att bara lunka på. Visst, det gick till överdrift ett par gånger under helgen. Men en frisk fläkt i Umeå-fotbollen, absolut!

  Håll upp spiriten Ersmark,så får vi se en spännande division 4 i år…..

 6. Åskådare:
  Tror inte dom hade kavaj utan en helt vanlig rock på sig. För övrigt förjävla gött att se att dom går in med hela fotbollskänslan och hjärtat för Ersmark. Tycker vi i Sverige är för dåliga att stötta och stå upp för våra klubbar, kan detta vara starten på nånting bra?

  Pinsamt dock att deras matris-kille springer ut på plnanen och förstör för resten av laget då jag vet att domaren tyckte detta var ett pinsamt och lågt tillvägagångsätt att uttrycka sig.

  Kom igen Ersmark, lira fotboll som ni uppenbarligen är duktiga på och skit i allt gnäll och att skämma ut er, förstör mer än ni tror, främst hos den äldre publiken som har följt Ersmark hela sitt liv.

 7. fotbollsintresserad…..visa engagemang är ju bra….men att skrika och gnälla på domarn är det verklingen rätt engagemang…jag är tveksam

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *