Söndag och sista dagens tippning

Söndagens matcher kommer bli riktigt tuffa och jag har faktiskt jätte problem att hitta en vinnare. Då det känns som båda mina finalister kan vinna, det känns också som att det kan skrällas en del och att det inte blir något av det ”givna” lagen som kommer spela final.

Grupperna ser ut så här
Grupp A
Umeå FC
IFK UMEÅ
Robertsfors IK
Ersboda FF ( vinnare från lördag)
Grupp B
Mariehems SK
Tegs SK
Sandviks IK
Umedalens IF

I grupp A kommer UFC spela final PUNKT. Från grupp B känns det jäkla tufft att utse någon favorit då jag tror att MSK kan vara lite utav ”bäst när det gäller” då dom inte imponerat speciellt mycket i träningsmatcherna innan, Men sedan känns också Umedalen riktigt heta och när jag bollar mellan Umedalen och Mariehem så går min röst på Umedalen som kommer att göra UFC sällskap i finalen. Men som sagt jag kan mycket väl ha fel, det kan lika gärna vara MSK som har finalplatsen.

* Jag sätter upp ett varningens finger för Grupp B då jag tror att Teg också kan vara med och kriga om finalplatsen.

* Jag har varit totalt jäkla värdelös på gissa skyttekung för dagen men jag gör ett försök igen ( tredje gången gillt) det blir Carl Pettersson-Lif som jag tror kommer kunna utnyttja sitt rappa skott och snabbhet inne på Nolia.

* Finalen slutar 3-1 till UFC.

Sumering av dagen kommer ikväll!

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *