Västerbotten levererar

Västerbottens killar tog sig vidare till semifinal i Cup Byggnads då man spelade 1-1 mot Jämtland/Härjedalen och vinst på straffar, man vann sedan andra matchen med 4-0 mot Hälsinglad. Målskyttar mot Hälsingland: Ludvig Marklund (Morön), Tim Persson (Sandåkern), Petter Aasa (Sandåkern), Edwin Ekholm( Brommapojkarna).  Det var länge sedan Västerbottens länslag har tagit sig så här långt (1988). Alla spelare i Västerbotten gjorde en riktigt bra turnering då alla visade upp sig från sin bästa sida.

Tyngre gick det för Västerbottens tjejer då man förlorade första matchen mot Ångermanland som jag skrev i ett tidigare inlägg, tyvärr så var det avgjort redan innan den andra matchen då Ångermanland redan var klara för semifinalerna, så västerbotningarnas match var egentligen betydelselös. Målskyttar mot Medelpad:
Lina Jacobsson 3(Sunnanå), Jonna Persson 3 (Sandåkern), Johanna Nyman (UIK), Simone Roosqvist (Umeå Södra).
Slutresulat 8-0.
Västerbottens tjejer dominerade matchen igenom och man avslutade ändå turneringen på bästa sätt trots att den matchen inte betydde något.

***

Ersboda/Ersmarks flickor 15 är klara för SM-slutspel i futsal i Göteborg i slutet av februari.

Även Sunnanås flickor 17 är klara för SM-slutspel i futsal som också spelas i Göteborg
***
För er som missat om helgens Ersbodacup så gick UFC därifrån som segrande lag.

I övrigt kul med en lyckad helg för Västerbotten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *