Petter Andersson skadad-igen

Ljusvattnetsonen Petter Andersson har skadat sig igen i samma knä som han tidigare oppererat två gånger.
Det var i derbyt mot Heerenveen som Petter Andersson blev inbytt i andra halvlek och skadade sig redan efter drygt 10 minuter då han skulle tvärvända och då knäckte det till i knäet. Petter försökte spela vidare men kände att de gjorde ondare och ondare hela tiden och var sedan tvungen att avbryta.

Nu var inte skadan så allvarlig, det var varken något korsband eller ledband som var skadat. Han måste dock vila några veckor. På Groningens hemsida berättar Petter att han är besviken men samtidigt lättad att det inte var något allvarligt. Andersson säger också något i den här stilen: – ” hade det varit mitt korsband igen, så hade jag slutat direkt” 

Undertecknads holländska är inte den bästa och jag använde mig av översättningsprogram.  Har jag fel kan ni gärna skriva hur jag skulle formulerat det genom att gå in här:http://www.fcgroningen.nl/home/nieuws/nieuwsbericht/artikel/knieblessure-andersson-valt-mee/

Jag personligen lider oerhört med Petter eftersom han var en idol för mig då han spelade i Bajen. Jag minns så väl när Hammarby mötte Skellefteå AIK/Morön i en träningsmatch på Norvalla för x-antal år sedan och det flesta Hammarbyspelarna tog sig tid med några autografer och sedan gick in i omklädningsrummet. Petter därimot stod kvar tills varenda person som ville ha hans autograf hade fått den. Självklart var det speciellt för honom att få spela på ”hemmaplan” men att han gjorde det var en otroligt fin gest. Jag har fått höra av personer här på vf som har gjort intevjuer med honom att han alltid är trevligt och ställer upp för att bli intervjuad. Jag minns också så väl en match mot Kalmar då man förlorade med 3-0 borta och hammarbyspelarna bara gick förbi när canalplus ville göra en intervju med dom, den ända som stannade vem tror ni det var? jo, Petter Andersson trots att laget gjorde en dålig insats så tog sig Petter tid och var trevlig mot han som intervjuade! Just då tänkte jag inte så mycket på det, men så här i efterhand beundrar man Petter oerhört mycket.

Så jag önskar Petter otroligt med lycka till och hoppas att han är tillbaka i spel så snabbt som möjligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *