Fotbollsnytt

Robin Sellin som var en viktig kugge på Brages mittfält ifjol har förlängt kontraktet med laget trots att många trodde att han skulle lämna. I och med det så kanske det inte är lika aktuellt längre att värva UFC:s Erik Lundström, som själv inte hört något från Brage än när VF får tag i honom. Så vad tror ni stannar Erik?

***

Emil Lindblad Kernell som spelade i Skellefteå FF förra året har ju som det tidigare skrivits flyttat ner till Uppsala och han tränar med Sirius för fullt och det har gått väldigt bra, allt som saknas är bara att Sirius ska komma överens med Mariehem om en övergång! Ja ni läste rätt, Emil var nämligen bara utlånad till Skellefteå FF.

***

Dan Burlin då? Jo han har det varit rätt tyst om på senaste tiden och när VF får tag i han berättar han att inget är klart men det finns några bollar i luften, mer än så ville inte hemlighetsfulle Burlin berätta. Någon comeback i Djurgården lär det ju i alla fall inte bli!  eller?

***

Jag skrev tidigare om att Petter Andersson skulle troligtvis bli borta några veckor enligt deras hemsida, men enligt han själv så hoppas han vara tillbaka om några dagar då skadan inte visats vara så allvarlig, – Att jag skulle vara borta några veckor var egentligen bara något det skrev, säger Andersson till VF-sporten.

2 kommentarer

  1. Sellin hade redan kontrakt för 2011 men har även förlängt t.o.m. 2012 men det lär knappast påverka Brages inställning till Lundström.

  2. Vad jag förstod så lockade Allsvenska klubbar Sellin vilket gör att även om han hade kontrakt kunde han ha lämnat! Men nu valde han att stanna och om Brage räknat bort honom innan så kanske det dom ändrar sig om Lundström! Men vad vet jag, jag spekulerade bara lite! Du kan mycket väl ha rätt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *