Lundström lämnar för Brage?

Erik Lundström till Brage och Danny Persson till Landskrona? Borlängeklubben Brage försöker skaka loss pengar för att kunna säkra Lundström, som ska ha gjort ett bra provspel. Persson provtränar som bekant med Henrik Larssons Lantzkrona.

…Danny Persson är väl förresten förlorad för Umeå FC hur som helst? Blir det inget med Landskrona blir det Real Umedalen.

ooo

Eftersom den här bloggens ena hälft hyser ett stort intresse för den tyska fotbollen måste vi förstås kolla upp hur det går för förre UFC-spelaren Andreas Dahlén med jämna mellanrum.

FSV Frankfurtspelaren Dahlén blev utvisad i 1-1-matchen mot Bielefeld efter att ha hoppat in med dobbarna före i närkamp med Sandro Kaiser. Rött kort direkt och tre matchers avstäning för tilltaget.

Inte nog med detta. På tisdagens träning skadade Dahlén ett ligament i höger fotled och blir nu borta ett längre tag.

Andreas Dahlén har spelat 13 matcher för 2. Bundesliga-åttan FSV Frankfurt.

Tysk fotboll med länsanknytning. Inte dåligt.

ooo

Här kan ni läsa en intervju med Lyckselebördiga landslagsspelaren Granit Buzuku.

ooo

Skellefteå FF har den tidigare nigerianska juniorlandslagsmannen Victor Solomon på provspel, detta enligt norran. Den 24-åriga anfallaren har spelat flera säsonger i finska divisioner och gjort det med bravur. Solomon ska träna och träningsspela mot Sunnanå.

ooo

Vet inte om Sebbe nämnt detta men Ersboda SK-fostrade Seif Kadhim har förlängt sitt kontrakt med Örgryte IS. Kadhim var i slutet av förra säsongen utlånad till division 1-klubben Norrby och får alltså nu en ny chans i att spela in sig i superettan-klubben.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *