Örebro intresserade av målvaktstalangen

Det är Skellefteå FF:s Jonatan Johansson som varit på provspel med Örebro SK. Det blev fyra träningar med ÖSK Ungdom, som spelar i division II, och en träning med a-laget.
– Det har gått bra. De i ungdomslaget är teknisk skickliga men där är det inte speciellt fysiskt. På a-lagsträningen blev det mest teknikträning. Jag körde tillsammans med Peter Rosendahl (född 89, tidigare i Väsby), berättar Johansson när fotbollsbloggen ringer upp.

Örebro är ute efter en ung målvakt som ska vara tredjemålvakt i a-laget och förstemålvakt i ÖSK Ungdom. Rosendahl är högaktuell.
– Det utgår jag ifrån. Men skulle Örebro komma med något konkret skulle det vara intressant, säger Johansson.

Jonatan Johansson har även kontakt med ett college i Los Angeles som erbjuder ett femtioprocentigt stipendium samtidigt som han trivs bra med situationen i Skellefteå FF, vilka han har kontrakt med.

ooo

Sunnanås Nina Jakobsson är i vanlig ordning uttagen i F94-landslaget. Den här gången är det Bosöläger som väntar.

ooo

Erik Lundström har som ni kanske sett på folkbladet.nu skrivit på ett ettårskontrakt med Umeå FC. Han är dock fortfarande aktuell för IK Brage och kommer Borlänge-klubben med ett erbjudande innan 11:e feb (alltså senast 10:e) så bryts kontraktet med UFC.

Det blir alltså antingen Brage eller UFC för Lundström. Fotbollsbloggen sökte Lundström under kvällen men lyckades inte nå honom för en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *