Silly-nytt


Här kommer veckans silly, vilket vi kommer försöka ha varje vecka så länge som det går!

***

Umedalen har haft GUIF:s Fenán Zemui på provträning men har vänligt tackat nej till honom, Även Andreas Hermansson och Patrik Sandström har tränat med Umedalen. Kan det bli aktuellt med två till veteraner i Umedalen?

***
Tegs SK ryktas vara intresserade av  förre Sandåkernsspelaren och nuvarande Sörforsspelaren? Nicolaj Almgren och det ryktas också att man är sugen på Ersbodas Alexander Ristiniemi.  Man har därimot gjort klart med målvakten Patrik Sjögren som är en meriterad målvakt som närmas kommer från Bodens BK då han spelat både Superettan och division 1. Sedan har man också gjort klart med Obbolas Mattias Östman, mittfältare som spelat med IFK Holmsund i tvåan.

Sandvik har värvat Niklas Björnehall från Obbola IK, Sandvik uppvaktar även Marcus Perjus då man ligger på  honom väldigt hårt. Johan Rönnmark ryktas även han till division III nykomlingen.

***

Trion Marcus Lindh, Patrik Östberg och Stefan Dahlberg (MSK) trappar alla ner med fotbollen och kommer troligtvis spela med Mary’s Home i division 5 kommande säsong. Helt klara är i alla fall Lindh och Dahlberg.  Peder Classon i Mariehem SK ryktas lämna MSK för moderklubben Bjurholms IF

***

Oscar Edholm Umedalen ryktas ju lägga skorna på hyllan men GUIF försöker locka hem Edholm genom att erbjuda han en forwardsposition, precis som förut då han var med i pojklandslaget. Spöland/Vännäs värvar hem Patrik Forsgren från Robertsfors IK och han får en roll som spelande/assisterande tränare. S/V har också värvat hem Jesper Berglund från Umedalen. Andre Åström är också aktuell att komma hem till Spöland.

***

Som jag skrev i tidigare i ett inlägg så tränar Tegs United:s Erik Friman med Sandåkerns SK och spelade även Ersbodacupen med SSK. vad jag har förståt så är han också klar för dem. Rykten säger också att Jonathan Esselin tidigare i Texas Longhorns och Umekamraterna FF ska komma och träna med klubben.

***

Skellefteå FF spelade träningsmatch ikväll där bland annat provspelaren Victor Solomon spelade, läs mer om den imorn ! Till nästa vecka ska jag försöka att ha lite mer fokus på Skellefteå och inlandet i mitt sillyinlägg. Tack för ikväll!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *