Division III Norra herrar


Ringde ett samtal idag och hörde mig för med Betseles spelande/tränare Tomas Strömgren som hade lite sköna news att berätta, då det har gjorts klart med talangfulla spelarna Tobias Lindström och Fredrk Semrén som båda kommer från Lycksele. Lämnar klubben gör Simon Gustafsson som kommande säsong går i motsatt riktning och kommer alltså att spela med Lycksele.

I ett tidigare inlägg skrev jag att Rebin Hazar var klar för klubben, nu verkar man även vara intresserad av Hazars tidigare klubbkamrat Andreas Antonsen-Åberg som just nu provtränar med klubben. I övrigt så är Strömgren och resterande ledare i Betsele nöjda med truppen som just nu är på 22 man, samtidigt som man faktiskt fått behålla större delen av laget från förra säsongen. Strömgren avslöjar att man kikar efter en mittback och att dem har fått tips om bra spelare, men det handlar om spelare i södra Sverige så det är mycket som ska spela in och framför allt ekonomiskt.

I övrigt så kan jag avslöja att Betsele förmodligen kommer att ha farmaravtal med Gunnarns IK och man har även ytterbacken Alexander Sahlman på provträning som just kommer från den blivande farmarklubben.

Betsele verkar som sagt riktigt nöjda och dom kan nog få ett spännande lag i år och frågan är får vi se dom så här glada efter nästa säsong?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *