Jorre, Persson, Solomon och Rönnmark

Vi skrev förra veckan att Victor Solomon provtränade med Skellefteå FF i hopp om ett kontrakt, men det blev tyvärr inget kontrakt för Solomon, inte den här säsongen i alla fall. Arne Olofsson ansvarig i Skellefteå FF säger till Norran.se att man tycker att victor har gjort ett hyffsat provspel men att han nu kommer åka hem till Finland men man kommer ha honom under bevakning. Alltså inge FF för Solomon denna säsong.

ooo

 

Danny Persson som just denna vecka skulle vara nere i Skåne och Landskrona för provspel är fortfarande hemma i Umeå! Varför är han det? Jo, man ville skjuta upp Dannys provspel för att kolla sina egna spelare innan. Skyttekungen Persson skulle nämligen få chansen i en träningsmatch nu på lördag mot Nordsjælland men så blir det alltså inte. I Landskrona så har fansen börjat spekulera i ett Henrik Larsson skall göra comeback. Läs mer om Dannys tankar kring det uteblivna provspelet här: http://hd.se/sport/2011/02/08/henkes-comeback-kanns-allt-hetare/

ooo

Jonas ”Jorre” Edholm har tagigt på sig ett tränaruppdrag, Det är inte vilket uppdrag som helst utan det är som assisterande tränare i F-94 landslaget på ett läger i bosön och han är högaktuell för att vara assisterandetränare för laget bakom förbundskaptenen Yvonne Ekroth. Laget har redan klarat en kval omgång i EM-kvalet. Tanken med Bosönlägret är att ”Jorre” och Yvonne ska få lära känna varandra, och därifrån se om deras tränarfilosofi passar ihop och gör den det så är det firma Ekroth och Edholm i EM-kvalet.

ooo

Johan Rönnmark känner ni alla till! Spelade fotboll i Ersboda SK i fjol och har i unga dagar varit på landslagsläger tillsammans med Marcus Berg och Ola Toivonen. Rönnmark har i alla fall bestämt sig för att trappa ner med fotbollen och kommer kommande säsong gå tillbaka till sin gamla klubb IFK Holmsund. Johans roll i Holmsund kommer att vara spelandetränare!

Det var lite nyheter så här på morgonkvisten! håll utkik under dagen för mer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *