MSK och tröja nummer fyra

Jonatan Lundberg och Robin Åberg är klara för Mariehems SK, nu kan ”Bergsduon” sällskap av fler Ersboda spelare då 9 person till från ESK erbjudits kontrak men varken Lars Holmlund eller Håkan Arestav ville berätta vilka spelare det rörde sig om. Enligt Uppgifter till VF-sporten rör det sig om Johan Nordell, Daniel Larsson, Elias Kayal, Albin Glas, Erik Wännström, Johnny Rachid och Marcus Perjus.

Tog mig ett kort snack med nyförvärvet Jonatan Lundberg

Hur känns det att vara klar för Mariehems SK?
Det känns bra! det är ett riktigt skönt gäng och jag har kommit in i laget väldigt bra vilket känns riktigt positivt.
Hur känns det med att ha tre tränare, då tex. Gibson kommer pendla mellan UFC och er?
Det är nytt för mig och det känns spännande och en så länge har det gått riktigt bra så jag ser ingen anledning varför det inte skulle funka under säsongen.
Hur har träningarna gått för dig personligen?
Dom har gått bra, det är skönt att det har varit så pass många på träningarna då alla vill visa upp sig från sin bästa sida!
Hur känns det att du får med dig Robin Åberg?
Det känns helt klart kul, Robin är en riktigt duktig fotbollsspelare och vi känner ju varandra sedan IFK-tiden men och andra sidan känner jag ju rätt många i laget sedan innan så det är också riktigt skönt!
 Eftersom jag känner dig Jonte så vet jag ju att du är riktigt Arsenal-fan och favoritspelaren är Fabregas hur mycket är du beredd att offra för tröja nummer fyra?
Haha, Jag har redan varit på materialaren och sagt vilken storlek på tröjan de än är så kommer den att passa på mig, och om jag ska behöva sätta mig på max tre gånger i veckan eller lägga in några extra gympass är vilket som bara jag får fyran.
Kör på extra gympass då! Tack för du tog dig tid!
Ingen fara!

Min personliga åsikt om Mariehem är att jag tror att dom kan bli riktigt bra i år om det får träna ihop sig samt om nu dessa Ersbodaspelare väljer att spela i MSK. Dock så tror jag att det kan ta ett tag innan tränarna hittar vilka spelare man ska använda var och hur man skall använda dom, sen tror jag att det kommer testas en hel del olika spelare på varje position nu under träningsmatcherna då i mitt tycke att alla spelare är kapabla startspelare i den blivande MSK-truppen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *