Inget ÖSK kontrakt för Johansson och en hyllning

Som vi skrev förra veckan så var Skellefteå FF:s talangfulla målvakt Jonatan Johansson och provtränade med Allsvenska Örebro SK i hopp om ett kontakt.  Men så blev det inte, Örebro var nöjda med det dom sett men den här gången blev det inget kontrakt för Johansson. Som det ser ut just nu så blir Johansson kvar i Skellefteå FF trots att han fått erbjudande om stipendium från USA. När jag pratade med Mr Johansson berättade han att det eventuellt var aktuellt med att jobba i Umeå och i så fall träna med något umeålag för att underlätta att pendla.

Jag tror personligen att om Johansson flyttar ner till Umeå kommer nog en hel del klubbar ställa sig på kö för att få målvaktstallangens underskrift.

***

Idag och igår har det skrivits en hel del om The legend of Hockey Peter ”Foppa” Forsbergs avsked till hockeyn. Dålig tajming var det för en av världens BÄSTA genom tiderna i mina ögon som valde att sluta i samma veva och det är ju så klart Ronaldo och det är ju självklart den RIKTIGA Ronaldo. Ronaldo har ju varit relativt anonym dom senaste säsongerna men vad han har åstakommit går inte att komma undan!

Titta och njut!: http://www.youtube.com/watch?v=5_oUa1yCpgs

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *