UFC vs Giffarna!

Umeå FC inleder säsongens första träningsmatch på ettckylslaget Norrporten Arena.
Tränaren Örjan Andersson berättar när VF får tag på han att han har i alla fall packat ner varma kläder vilket förmodligen kommer att behövas just nu är det hela -22, men det ska bli mildare under förmiddagen och sjunka till -20! Vem skulle inte vara laddad på match efter att åka buss i 27 mil och sedan spela 90 minuter match i -20?

Konturerna kring Umeå FC:s trupp har sedan länge blivit skarpa och inför dagens match mönstrar Andersson en intressant startelva med bland annat nyförvärvet Marko Mihailovic i laget.
– Han har verkligen visat visat karaktär hittills och är precis den mittbacks-typ vi ville ha, säger Andersson som däremot för klara sig utan Kristand-importen Ali Jasim som precis som GIFSundsvalls-förvärvet Erik Löfgren legat sjuka i veckan.
UFC har utöver det Adam Chennoufi (fotled), Jens Sjöström (rygg) och Henrik Sennström (knä) på skadelistan.
UFC startelva i eftermiddag:
Målvakt:Vladimir Sudar. Försvarare: Hampus Wallgren , Marko Mihailovic, Jocke Kvist, Jonas Nilsson. Mittfält: Johan Larsson, Erik Lundström, Fredrik Wennebro, Timothy McNeil. Anfall: Robin Nilsson, Simon Mårtensson. Ersättare: Björn-Erik ”Böni” Sundqvist, Carl Pettersson-Lif, Joel Burström, Johan Wilhelmsson, Jens Sjöström, d.y och eventuellt Robin Arestav.

Vad jag förstod det så kommer Andersson/Gibson att lufta alla spelare, så vi tippar väl på att större delen av laget spelare 45 minuter vardera! Mer om matchen och mycket mer senare idag!

2 kommentarer

  1. Norsjö Cupen med Norsjö, Täfteå, VänneS, Betsele, Malå och Jörn spelas under söndagen. Det kan ni kolla in lite på. Det är de första riktiga matcherna som de nya div:3 lagen Betsele och Malå gör för i år. Intresant!!!?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *