UIK:are i Landslaget!

Förbundskapten för U23 dam, Lilie Persson har tagit ut truppen till årets La Manga-turnering där Sverige i slutet av månaden möter USA, Norge och England. Matcherna spelas från den 25 februari till den 1 mars! Spelschemat kommer ut i ett senare inlägg någon dag innan. Uttagna Länsbor är Emmelie Konradsson, Emma Berglund och Sofia Jakobsson.

F19-landslaget inleder säsongen med spel i La Manga. Totalt deltar tio nationer i F19-turneringen och för Sverige väntar matcher mot USA (4/3), Frankrike (6/3) och England (8/3). Uttagna länsbor är Umeå IK:s Linda Molin och Elin Landström.

I veckan hade UIK två spelare borta landslagsuppdrag och det var Tuija Hyyrynen och Pernilla Nordlund som spelade träningsmatch mot Ryssland och det blev vinst med 5-4, det såg dock ut att bli förlust innan Ex-UIKspelaren Maja Saari kvitterade i den 86 matchminuten och sedan kunde finskorna göra 5-4 i 90 minuten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *