Ersmark ångar fortsatt på

Härliga Ersmarks IK vann i helgen Swedbank cups futsalserie efter en komfortabel 7-0-seger borta mot Bjurholm. Ersmark vann alla sina fyra matcher, mot Sandåkerns SK (5-2), Röbäcks IF (3-1), Flurkmarks IK (3-2) och Bjurholm (7-0). Sen spelade Ersmark även lika (2-2) mot Sandvik men som senare skrevs om till 3-0 vinst efter att Sandvik drog sig ur.
 Daniel Bäckström, tränare Ersmark, kommenterar cup-triumfen såhär:- Jag känner mig oerhört stolt. Jag visste att cup-vinsten var klar redan före domaren blåste igång sista matchen och det slutade med att vi genomförde turneringen ”The Ersmark way”, obesegrade.
Segerbilden:

ooo

Jag är rikitgt imponerad av Ersmark, inte minst från Ersbodacupen då man var det bättre laget alla matcher jag såg. Nu i helgen vinner dom igen vilket är ett riktigt styrkebesked! Jag tror personligen att Ersmark kommer vara med i toppen i fyran i år vilka jag tycker föreningen förtjänar då man visar ett så otroligt engagemang och en strävan att ta nästa kliv! Ersmark har just nu ++++!

3 kommentarer

  1. Vad snäll du var som skrev att dom drog sig ur. Sandviks IK blev uteslutna och har fått böter för sitt sätt att lämna WO. Det pratas om spelarflykt organisatorisk kaos i skärgårdsföreningen

  2. Roligt att se.. Du tycker ett lag som i Ersbodacupen skämmer ut sig totalt. Spelare som får utvisning för att dom slår till motståndarspelare och ledarteam som springer in på planen och skämmer ut sig totalt genom att skrika efter domaren och allmänt bara förstöra. Kanske ska man fundera på vad som är viktigt i fotboll nuförtiden. Är det bra lag man har namnmässigt eller är det hur man presterar och uppför sig på planen?
    Enligt mig så får Ersmark —– efter det jag har sett av dom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *