No more UFC

Som ni säkert redan läst (om inte, läs här) så har Danny Persson tackat nej till Umeå FC:s kontraktsförslag. Bakgrunden är som så att UFC erbjöd ett kontrakt i fredags som nobbades tämligen omgående. I söndags kom man med ett nytt förslag, med en tredje aktör inblandad, men även detta nobbade skyttekungen.
– Vi var inte ens nära varandra, förklarade Danny för bloggen.

Som tidigare känt har han ett stående erbjudande från Dalkurd. Signaturen ”rolf” skrev en kommentar till ett tidigare blogginlägg och var där förmodligen inte så långt ifrån sanningen om erbjudandet från Dalkurd.

Emellertid. Klubbar högre upp är intresserade. Vad bloggen erfar är Ängelholm en av dom klubbar i superettan som Persson + agent diskuterar ”löst” med. En annan klubb som tidigare visade intresse var Örgryte, nu i division I södra.

Till syvende och sist är Umedalens IF fortfarande ett alternativ om det visar sig att Danny Persson får möjligheten att satsa på civila karriären.

Jag tror att det till slut blir en superettanklubb för Danny P.

ooo

Skellefteå FF:s Jonatan Johansson har flyttat till Umeå. Anledningen är att han fått jobb till slutet av april på en elfirma. Detta gör att målvaktstalangen nu tränar med Umeå FC på veckorna för att sedan spela matcher med FF på helgerna.
– Så är tanken fram till april, sedan får jag se. Det kändes i alla fall jättebra på första träningen i måndags. Kul att få jaga ”Vlado”, säger han till bloggen.

Målvaktsbesättningen är ju annars fylld i såväl Umeå FC som Mariehem och Umedalen.

ooo

UFC har i dagsläget 21 utespelare klara. Sportchef Håkan Bäckström vill ha 22-23. En till forward måste in och klubben förhandlar fortfarande med RIK och Spöland Vännäs om Joel Burström respektive Andreas Johansson.

ooo

Vart mycket UFC nu. Får råda bot på det i morgon.

3 kommentarer

  1. Hej,
    Tack för en bra blogg.

    Hur kommer det sig att Dalkurd kan erbjuda fotbollspelare kontrakt som gör att dom kan leva på fotbollen?

    Det låter ju väldigt skumt då dom drar mindre folk än UFC på sina hemma matcher!

  2. men vad håller UFC på med…ser till att tappa han som vann skytteligan…tänker man ersätta med Johansson från DIV 4
    jag är ganska säker på att UFC sspelar ned sig i div 2…tragiskt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *