Dannys nya karriär?


Danny tackade ju nej till UFC som det skrevs redan igår, var Danny ska spela nu är ännu oklart men jag har en stark känsla att det blir i Umedalens IF  då ja tror att han blir kvar i Umeå. Ett som är säkert är att Danny har startat upp ett eget företag tillsammans med en till där dom säljer supporterprylar! Är det Dannys nya karriär? Han kanske ”trappar” ner med fotboll i div II för att satsa på företaget: Dock så tror jag att det inte skulle vara något problem att fortsätta med företaget om han flyttade från stan. Hur som helst kan ni kolla in Dannys hemsida här om ni vill läsa mera: http://www.supporterprylar.se/-ezp-1.html?zenid=f7b64a516ceb697608eb2e34623866be

Nå? vad tror ni, Var hamnar Danny kommande säsong?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *