Ännu en gammal UFC:are till UIF

Umedalen har tappat Oskar Edholm och Nils Bylund. Emellertid har Henrik Folkesson sadlat om till mittback och nu har den tidigare Umeå FC-kaptenen  Björn Bjersing bestämt sig för spel med de svartgula. Bjersing vet dock inte hur mycket han kan spela kommande säsong. Studier med mera står i vägen.

”Grabbarna i laget” orsaken till Bjersings intåg i Umedalen som nu flödar av rutinerat folk.

ooo

Toby Davis och två andra britter till division II-klubben Junsele. De ska spela fotboll på heltid. Samtidigt har Umeå FC jagat med ljus och lykta efter jobb för ”Böni” och Erik Löfgren.

…pengar jagar man alltid.

”Skilda världar” som det hette i tv-tablån för några år sedan.

Junsele från brittiska öarna. Anundsjö drar till med…*trumvirvel*…Makedonien. Enligt allehandan har division II-klubben värvat rutinerat i form av mittfältsduon Martin Dimoski och Boban Velkovski.

ooo

Ser sjukt mycket fram emot Västerbottens P94-länslags semifinal mot Skåne den 19 mars. Första gången på år och dagar som Västerbotten tar sig så långt. En gång tidigare har länet tagit sig till final.

ooo

Umeå FC har tidigare inte varit särskilt bra på att använda media för att synas – och därigenom locka publik till matcherna. Torbjörn Bergmark, klubbens nya ordförande, förtjänar beröm som, bland annat, med sitt ”Torbjörn Direkt” hela tiden uppdaterar supportrar (och vi i media) om nyheter kring laget.

Här kan ni läsa om Mikael Lustig och vad en eventuell flytt till en storklubb skulle innebära för Umeå FC och Sandåkern.

2 kommentarer

  1. Verkar som Umedalens if är på ”tunn is” Var finns spelarna från sitt eget led. Kan bli svårt att hålla div II nivå på sikt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *