Toby Davis till Junsele!

Toby Davis fick inte nytt kontrakt med Umeå FC. Men den engelska anfallaren blir kvar i norrlandsfotbollen ändå.
Davis har skrivit på för Division 2-nykomlingen Junsele! – Det känns bra, de har värvat tre andra brittiska killar och det kan även blir fler imoporter. Det visar att de är seriösa i sin satsning, säger Davis som ser fram emot att matcherna i Umeå mot Mariehem och Umedalen. – Ja, särskillt mot Umedalen där ju Janne Jonsson och Henrysson ska lira, avslutar Davis.

Övriga engelsmän i klubben:
* Jamie Wood, 22 år och målvakt, som under sin karriär tillhört organisationerna i Wolverhampton och Crewe.
* Jordan Trott, 20 år och mittback, värvas från Plymouth organisation.
* Jason Wood, 19 år och yngre bror till målvakten Jamie. Kommer från organisationen i Shrewsbury.

ooo

Att Toby inte fick nytt kontrakt kan man tycka från en början inte var så konstigt. Men nu när det är ”brist” på forwards i Umeå FC så känns det inte lika solklart att den lilla engelsmannen inte fick nytt kontrakt Jag menar Toby har ju ändå spelat i division I så han vet ju hur spelet fungerar så det kanske inte hade varit så dumt att ha kvar honom! Eller vad tror ni? tyck gärna till!

ooo

Junsele då? jo, själv mötte vi ju Junsele i fjol i division III mellersta och jag kan säga så mycket som att när Junsele använder sin importer är dom riktigt bra, och då menar jag riktigt bra! Första matchen vi mötte dom i fjol vann vi med 5-3 hemma, då hade dom BARA 3 importer med. Sista matchen i fjol hade dom fyra spelare från Moldavien och fyra från Ukraina då var dom riktigt bra. Vi förlorade med 6-1 tror jag det blev och vi var helt enkelt chanslösa, dom hade en hel del grymma spelare då varav en forward i Sergui Baran som öste in mål. Jag vet inte om dom får behålla Baran men får dom det så tror jag helt klart att han kommer kunna leverera i div II och jag tror framför allt att Junsele kan bli att räkna med.  Något som är noterbart är att Baran gjorde 23 mål i fjol och endast 1 mål var på straff, det är sjukt bra.  Håll utkik för mer under dagen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *