UIK:are målskyttar för U23-landslaget!

Umeå IK har ju  tre spelare uttagna till U23-landslaget som spelar träningsmatcher i La Manga, som vi tidigare skrivit här på Fotbollsbloggen. För er som missat det så kan jag berätta att det rör sig om Sofia Jacobsson, Emmelie Konradsson och Emma Berglund.

ooo

Igår inledde Sverige sitt matchande då man förlorade mot USA med 4-2.  Sverige inledde minst sagt knackigt då man släppte in hela tre mål på en kvart i den första halvleken, ett av målen kom på straff som var väldigt billig. Efter ett 3-0 underläge ryckte Sverige upp sig rejält och reducerade omgående genom UIK:s mittback Emma Berglund som styrde in en hörna. I andra halvleken utökade USA till 4-1 direkt och kort därefter så vart Sofia Jacobsson helt frispelad och kunde reducera till 4-2 vilket också blev slutresultatet.

ooo

Imorgon spelar Sverige sin andra match och då står grannlandet Norge för motståndet och den matchen spelas 16:00 räkna med att bloggen kommer att uppdatera!  Håll utkik för det kommer mer under dagen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *