Imorgon smäller det

Imorgon smäller det! man kan säga att Västerbotten väntat på den här dagen sedan 1990, Ja, 1990 var senaste gången Västerbotten var i semifinal och då man tillslut också gick till final och vann mot just Skåne med 4-1.  Då var bland annat Umeås förmodligen största stjärna i fotboll som min generation har fått uppleva Jesper Blomqvist med i Västerbottenslaget.

***

Frågan är bara kommer Västerbottens grabbar kunna leverera mot ett stjärnspeckat Skåne med nio(!) spelare från Malmö FF och sex spelare från Helsingborgs IF?

Ja, jag tror tammetusan det! Jag sticker ut hakan och säger bye bye Skåne osv. Jag menar Västerbotten är helt klart underdogs och man kommer slå från underläge hela tiden och börjar det krångla för Malmöpajkarna så kommer det nog sätta sig i deras huvuden. Någon som också tror att dom kan slå Skåne är Micke Högdahl ledare för länslaget. – Vi möter förmodligen landets starkaste distrikt, men vi ser ändå möjligheten att rubba dem i en enstaka match, säger Mikael Högdahl.

Mitt tips är 2-1 till Västerbotten.

***

Vill Passa på att säga att Bloggen kommer att vara på plats och försöka uppdatera i ett blogg inlägg om man vill följa matchen hemifrån eller via telefonen om man nu inte kan vara där, och då får man använda sig av F5-knappen för att sidan ska uppdateras.

Nu hoppas jag att så många som möjligt kommer att vara på plats och bevittna denna underbara tillställning men det finns faktiskt folk som inte kan vara där och se matchen som gärna skulle ha gjort det. Jag vet i alla fall en person som inte kommer att vara där men som hade sett fram emot den här matchen så oerhört mycket och det är min kollega Joakim Bålfors som är i USA och förmodligen på något casino i Las Vegas…

***

Aja för att inte glömma matchen så startar  den 13:15 på Gammlia så se till att vara där!!!!

1 kommentarer

  1. Hej, sitter i Skåne och biter på naglarna, var är referatet är jag på rätt ställe, har det börjat …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *