Mariehem SK mot Tegs SK

Mariehem leder med 3-0 i halvtidsvilan efter en match som Mariehem dominerat hittills.

Jag var lite sen till matchen och missade första fem minuterna men jag fick höra att Peder Åström Skjutit 1-0 till Mariehem. 2-0 kom efter en frispark som Peder Åström skarvade mot mål och Patrik Sjögren i tegsmålet tvingades släppa en retur på som Erik Johansson kunde raka in. 3-0 kom efter ett vacker klapp klapp spel och Peder Åström kunde göra sitt andra mål för dagen.

Tilläggas ska det att Teg fått ett mål bortdömt för Offside. Uppdattering sker efter den andra halvleken.

Just nu har Skånes länslag anlänt till Gammlia och hela laget är ute och känner på mattan i halvtidsvilan… Thriller går i högtalarna och det finns en hel del skånespelare med taktkänsla ser jag, kul!

***

Uppdaterat

Andra halvleken slutade 1-1 efter att Peder Åström gjort sitt tredje mål för dagen och sedan reducerade Johan ”Bacon” Bergström till 4-1 efter ett inlägg som han nickade över Erik Wännström. Andra halvleken bjöds på en hel del chanser där bla. Mariehem fick ett bortdömt mål för offside.
 Extra beröm förtjänar Peder Åström som är inblandad i samtliga mål. Sedanvar Pär Vidmark och Marcus Perjus riktigt bra. I Teg var Alexander Kinnunen och Johan Örnfjäll bra.