Backlinje från Höger: Leonard Åström, Edwin Ekholm, Joakim Stigedahl, Linus Marklund
Mittfält från Höger: Mostafa Heydari, Petter Aasa,  William Osterman, Ronni Hammare.

Backlinje från Höger: Anton Mähl, Alexander Blomqvist, Mattias Freij, Pa Konate
Mittfält från höger: William Kvist, Erik Pärsson,  Jesper Möller, Nikola Zivanovic
Forwards: Kristian Benkö, Albert Berisha.

***

1-0!!!!!!!!!Edwin Ekholm slår till på volly efter 4 minuter. Det är ett galet snyggt mål

***

17 minuten så får Albert Berisha ett jätteläge men Sahlen i Västerbottens målet storspelar.

***
25 minuten Jesper Möller i Skåne har skadat sig i en närkamp, det ser inte ut som de kommer att bli något fortsatt spel för Möller.
Skåne är just nu det bättre laget och radar upp massvis med chanser!

***

30 minuten  Straffspark för Skåne och Kristian Benkö sätter straffan väldigt distinkt. Skåne har varit det lag som skapat mest chanser. men resultatet just nu är 1-1!

***

40 minuten Skåne ha spelet helt klart men dom farliga chanserna som skåna hade i början finns inte riktigt längre. Det är tillägstid just nu efter skadan på Möller. Västerbotten gör också ett byte ut med Leo Åström och in med Davd Nilsson.

***

Halvtid i matchen. Skåne har varit det bättre laget och vaskat fram många farliga chanser, dock så minskade det riktigt farliga chanserna på slutet men då har Skåne mer eller mindre fört spelet. Västerbotten är dock helt klart med i matchen, de få chanser man har skapat har varit riktigt bra och man har en målvakt som storspelar.

***

47 minuten Två nya forwards är inne i Skåne  Dino Islamovic och Sadmir Zekvic, ut gick Kristian Benkö, Albert Berisha

***

50 minuten matchen spelas för er som inte vet 2×40. Ludvig Marklund fick nyss ett jätteläge men Hägg i Skånemålet gjorde en riktigt bra räddnng.

***
53 minuten byte i Västerbotten, Leo Åström kommer in igen och David Nilsson går ut.

***

62 minuten Ludvig Marklund med ett farligt skott som Hägg gör en jätteräddning på, den tar i stolpens utsida och ut till hörna!

***

65 minuten Erik Kronhlom har ersatt Nikola Zivanovic och Erik Kronholm fick ett kanon läge direkt då han blev ensam med André S-H i Västerbottensmålet men han gör återigen en kanonrädning.

***

69 minuten byter Västerbotten in Fredrik Johansson och ut går Ronni Hammare, för er som inte har kolla på vad resultatet är kan jag meddela att det står 1-1 fortfarande.

***

74 minuten 2-1!!!!! för Västerbotten Edwin Ekholm gjorde målet.

***

77 minuten Skåne pressar på för en kvittering och det är massiv press just nu det radas upp med chanser! och dom har också varit det lag så fört spelet hela matchen.

***
78 minuten 3-1  till Västerbotten!!! Ludvig Marklund gjort målet med huvudet!

***
80 minuten och det är tillägstid! Skåne satsar allt dom har frammåt just nu!

***
Matchen är slut! Västerbotten vinner med 3-1 matchvinnare blir ju självklart Brommapojkarnas Edwin Ekholm tillsammans med målvakten André Sahlén-Hurdén som var felfri idag.