Vinst för UFC mot Umedalen


Det känns som om Umedalen har ett riktigt bra lag på G, framför allt efter värvningen av Danny Persson.  Men inte ens Danny kunde stoppa sin gamla klubb UFC som tillslut vann matchen med 5-1, nu gjorde visserligen Danny målet för Umedalen men det räckte inte till något annat än ett tröstmål.

Umeå FC spände musklerna och visade vilket lag som är storebror, Arestav pangade in två kanoner i den första halvleken, Timothy McNeil hängde och Erik Lundström gjorde också mål i första. Där var matchen avgjord, 4-0 i den första halvleken blev tillslut 5-1 då Erik Löfgren gjorde mål och Danny kunde sedan tröstmåla för dom gulsvarta. Nej, UFC är fortfarande störst, starkast och bäst här i staden. Nu ska de också sägas att Gustaf Persson inte kunde delta pga. en ryggskada vilket givetvis var ett stort avbräck för Umedalen  men och den andra sidan så saknade UFC spelare också. 

Jag tog mig ett snack med Jimmy Nilsson matrialansvarig/lagledare i Umedalen, och frågade om Andreas Hermansson var aktuell för klubben och jag fick svaret: – Nej, vart ska vi ha han? Vi har ju redan två ritkigt bra forwards i Gustaf och Danny Persson.
Så ska vi dementera att Herman är på G till Umedalen? Nja, säger jag väl ändå. Om Hermansson skulle vilja gå till till Umedalen så tackar dom nog inte nej till honom, jag menar han skulle ju bidra i vilken klubb i Umeå som helst.

***

Idag väntar Anundsjö för Umeå FC, 15:00 på Gammlia! Be there!

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *