Oavgjort för Sverige

Sveriges F-19 landslag inledde igår EM-kval 2:s första omgång mot Schweiz. Matchen slutade 1-1 och länets två spelare Linda Molin och Elin Landström spelade båda två hela matchen och gjorde en bra insats.

Efter en dålig första halvlek så kom svenskorna ut som ett nytt lag i den andra och kunde göra 1-0 i den 58:e minuten och Sveriges förbundskapten Calle Barrling började tro på seger, men i den 66:e minuten kvitterade Schweiz på en frispark. 1-1 som också blev slutresultatet kunde ha blivit 2-1 till Schweiz som hade en nick i ribban i slutminuterna.

***

Tjeckien besegrade Ukraina med 4-1 senare på kvällen. På lördag spelar Sverige sin andra match 14:00 svensk tid mot Tjeckien, det krävs också gruppseger för att ta sig till EM-slutspelet i Italien senare i vår/sommar.