Missa INTE Dragonskolans semifinalmatch i skol-SM idag

Dragonskolan har spelat sig ända fram till semifinalen i Skol-SM. Man slog ut Solna gymnaisum förra omgången på hemmaplan och den här gången står alltså en skola från Enköping för motståndet.

Har draggen en chans idag? Absolut, det tror jag verkligen. Jag har i alla fall känslan att motståndet idag knappast kan vara bättre än senast.
Trots att Dragonskolan stundtals aldrig fick låna bollen förra matchen, så kom man i blixtsnabba kontringar och gjorde det oerhört besvärligt för Solnagänget.  Jag var riktigt imponerad av försvarslinjen i draggen, där var backbjässen Albin Glas  ( Och nej vi är inte släkt) riktigt bra tillsammans med mittbackskollegan Ljung. Sedan var Linus Arnö bra på högerbackspositionen men det är han nästan alltid också. Spelar backlinjen som förra matchen kommer Dragonskolan spela FINAL senare i vår.  Jag kan nästan lova att släpps det inte in något mål idag så har jag riktigt svårt att tro att man inte ska kunna göra några mål frammåt.

Det känns svårt att inte va taggad inför dagens match. Och det är förmodligen varenda spelare i Dragonskolans lag. – Det här är ju sista chansen för mig att vinna något sånt här. Vi har en stark trupp som blir alltmer sammansvetsad för varje match som spelas. Tyvärr saknar vi några duktiga spelare, men jag tror att det kommer gå vägen ändå. Vi vet inte så mycket om Enköping men matchen mot Solna var en riktig värdemätare, säger Linus Arnö.

– Jag är helt sjukt taggad, kollar fotbollsklipp och dunkar musik nu för att vakna, säger målvakten Marcus Pettersson.

– Det känns spännande inför dagens match och efter förra vinsten mot Solna visar vi att vi är starka hemma, säger Albin Glas som precis tagit körkort! Stort Grattis skriver vi här på bloggen.

***

Matchen spelas klockan 13:00 idag på Nolia/Dragon 1 se till att vara på plats! Ses där!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *