En opartisk blogg?

Kul att det inkommit åsikter av dess olika slag. Noterar att diskussionen går varm även på Sörfors gästbok.

Själv får man en sleva för jag inte är opartisk.

1. Kul att folk även vet vart en obetydling som jag spelar. Ett steg närmare stjärnorna.

2. Det här är en blogg. Här ska åsikter ventileras. Jag har åsikter i frågan. Om ni kollar bakåt i bloggarkivet så ser ni andra infekterade övergångar där jag har åsikter men där Sörfors INTE är inblandade. På samma sätt som jag har åsikter om hur Umeå FC ska spela och hur Umeå IK bör starta matcher. Däremot i tidningen, vilket i förlängningen blir det som läggs ut på folkbladet.nu/sport är det linjen opartiskhet som gäller. Något som jag tycker framgår av Ruuths artikel i ämnet?

ooo

Förhandsartiklarna inför säsongen duggar tätt. Här kan ni läsa en om UFC:s hårdföre mittback Marko Mihailovic.

ooo

VF-coachen närmar sig med stormsteg.

ooo

Någon som såg Tottenham-Real Madrid i går? Går inte att göra annat än att imponeras av farten på Tottenhams kanter. Bale och Lennon. Där någonstans har vi kontrasten till Barcelonas eviga sidledspassningar.

Men att det blir något annat än Barcelona-Man Utd i CL-finalen finns inte på världskartan.

9 kommentarer

  1. En liten notis i det blogginlägget att du faktiskt har intresse för den ena sidan hade kanske inte varit fel?

    Kul att du är imponerad av ett lag som just förlorat med 5-0 på två matcher. Mer naturligt hade nog varit att jämföra Madrids spel med Barcelonas.

  2. Åsikter är kul. Faktiskt för LITE sådana av bloggarna generellt.

    En fråga till Bålfors: Vill DU spela i ett lag med sju spelare som INTE vill lira i ditt lag??

  3. Madrista!!Ställ frågan åt de sju……vill de spela fotboll, eller umgås med kompisar?Vad är viktigare att utveckla deras talang i fotboll å bita i det sura äpplet…eller umgås med kompisar å ta en fika.För fotboll FÅR de SPELA om de VILL.

  4. Nu frågade jag inte dig Chrille utan jag frågar Bålfors som faktiskt står för sina åsikter? Sen tror jag att just möjligheten att utveckla sin ”talang” tyvärr inte finns i Sörfors, vilket nog var en av anledningarna till att dom ångrade sig.

    Jag frågar fortfarande:

    Vill du Bålfors lira i ett lag där du har SJU spelare som INTE vill spela ?

  5. Madrista//

    Bra fråga! Flera av dem är jag bekanta med privat och det är trevliga grabbar. De ju tyvärr gjort klart att det inte finns en chans att de spelar i Sörfors, så svaret på frågan är nej. Tyvärr är det dem som skrivit på för klubben som de inte vill spela och de som får stå sitt kast. Jag vill inte förstärka en seriekonkurrent. För det är onekligen bra spelare det handlar om.

    varför skulle det inte finnas möjlighet att utveckla sin fotbollskunskaper i Sörfors?

  6. Det är div 4 det handlar om! Förstärka en seriekonurrent låter småskoleaktigt. Jag försvarar ej spelarna i ssk men man borde kunna lösa detta i stället att kasta skit på varandra.

  7. förstår inte varför alla tror att div 4 bara är en lekplats för sådana som inte tar fotboll seriös.Fotboll är det viktigaste som finns för mig och jag spelar i div 4, någonstans måste man ju börja. Tycker sörfors skall stå på sig för rätt ska vara rätt

  8. Alla spelare vet vad dom gjorde när dom valde att byta klubb. Dom skrev helt enkelt på.

    Känner man sen att det kanske inte var ett bra drag. Då har man faktiskt sig själv att skylla. Man får helt enkelt stå sitt kast, Ta ett ”skit” år.

    Bara att välja, antingen spelar man eller så tar man ett vilo år och byter sedan klubb. Det är inga småpojkar i ett pojklag det handlar om, det är A-lag – Herrar!

    Ta nu ert ansvar! Spela för klubben som ni lovade då ni skrev på, utan gnäll!

    Hur tror alla att fotbollen skulle funka om alla fick byta lag när man vill, titt som tätt? Tänk om, tänk rätt.

  9. Bålfors:svaret på din fråga i sista inlägget; du har svaret närmast dig själv! eller alla ser det utom den som ställer frågan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *