Chockresultatet i cupen

Riktigt så dramatiskt ska vi kanske inte vara. Men en skräll i en cup är en skräll i en cup. Själv var jag inte på plats i Skellefteå men åsikterna verkar gå isär vilket lag som var det bättre. Var åtminstone en match i publikens smak med många mål.

I Sunnanålägret talar man om att man gjorde en landskamp. UIK:arna verkar inte vara inne på samma linje.

ooo

Bloggen såg division III-mötet mellan Robertsfors IK och Frösö. Det blev aldrig någon riktig match av det hela. Första 20 fanns det bara ett lag på banan och då skaffade sig ”Robban” den tvåmålsledning för att hålla Frösö på säkert avstånd matchen igenom.

Frågan är om Frösö ens hade ett skott på mål.

Robertsfors 4-3-3 ser intressant ut. Speciellt tremannamittfältet, som jag berömt tidigare, med Robin Nilsson, Matias Ljungberg och Joel Gradin imponerar. Den här trion ser jag som största anledningen till att RIK leder serien.

…Robertsfors två polacker Radoslaw Erlich och Meciej Megger däremot blandar och ger å det grövsta. Erlich gjorde visserligen två mål i dag men stod också för ”årets miss 2011”.

…och då är vi inne tidigt på året.

ooo

I övrigt? Söderfyran ser ut att bli ett riktigt getingbo med flera lag i toppen. Kul för serien.

1 kommentarer

  1. Varför står inte resultatet från ”skrällen” kan man undra? Nu råkar jag veta att det slutade 5-4 till Sunnanå, men de borde ju hyllas för att de lyckas med en sådan prestation mott ett topplag i damallsvenskan. Starkt jobbat!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *