Danny Persson och UFC

Undertecknad är för tillfället ledig. Men vem är eder fotbollsbloggare om man inte kan uppdatera ändå?

Rykten kommer och går. Ett jag hört från flera olika håll och jagat på är det om Danny Persson och en återkomst till Umeå FC.

Enligt UFC:s sportchef Håkan Bäckström har man inte diskuterat hans namn ännu – i vanlig UFC-ordning väntar summering och utvärdering innan något som en övergång kan bli aktuell.

Men det har knappast undgått Umeå FC att Danny gjort 12 mål på sju matcher. Han själv har inte heller stängt någon dörr för UFC – såvitt jag vet.

Nordanvinden ska vara väldigt angelägna om att knyta till sig Danny. Och det var ju också i det ekonomiska skon klämde i somras.

Örjan och Stuart vill helst spela 4-4-2. Ett anfall med Simon Mårtensson och Danny skulle vara i absolut div I-toppklass. Snarare mer därtill.

Fem omgångar återstår innan serien vänder. Är UFC fortsatt med i toppen, vilket allt tyder på, så tror jag att Danny ansluter från Umedalen.

ooo

Umeå IK har anställt VF-sportens tidigare chef Niklas Westman som ny klubbchef. Mellan 2004-2011 var det han som styrde VF-sporten framåt i utvecklingen.

Nu är det sannerligen andra bullar med ett fotbollslag. I en värld där egentligen allt avspeglas i resultaten på fotbollsplan.

Hur som helst är det positiva nyheter för UIK. Westman är den bästa chef jag någonsin haft.

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *