Läsarmejl

Fick ett mejl från en läsare angående söderfyran.

”Är riktigt överraskad att Ersmark leder serien, trots den starka trupp de värvat ihop. Mycket kan nog tillskrivas tränarna, de måste vara div. 4 seriösaste och det ska de ha all credd för.Vet inte om jag håller med om att Ersboda är den största besvikelsen.. hade trott att GUIF skulle ta hem serien i år men de blandar och ger och är nästan en större besvikelse. Verkar sakna stabilitet och förra kaptenen Linus Johansson som styrde upp laget bra och var seriens bästa mittback.
Tror dock att det i slutändan kommer bli ett tufft race mellan Ersmark, GUIF och Spöland.”

/Kalle

Svar: Ersmark har imponerat ja. I ärlighetens namn var även jag lite skeptisk till deras chanser med tanke på att de slutade näst sist i fjol. Men det har gjort det bra. Och förmodligen är det så att all löpning under vintern gett resultat. Spöland Vännäs var min solklara favorit inför säsongen och de ser jag fortfarande som främsta utmanare till Ersmark.

1 kommentarer

  1. Ersmarks tränare syns och hörs. Men det är mest plattityder liknande Linkans i Teg ifiol.
    Den stora skillnaden är naturligtvis att man i år har två forwards som kan förvalta långbollarna från backlinjen. Spelet är inte speciellt konstruktivt och annat är inte att förvänta med mittfältsmaterialet.
    Det räcker dock sannolikt till serieseger.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *