UIK och UFC säljer Gammliavallen

Utan att Fotbollsbloggen tagit fasta på det så har det hänt en hel del i länsfotbollen.

Danny Persson jagas av diverse klubbar. En klubb högre upp kommer höra av sig. Det senaste ryktet säger att det är superettanklubben Jönköpings Södra som är intresserade. Mer och mer får jag känslan av att Umeå FC inte är speciellt intresserade av Umedalens skyttekung.

Som ni kanske läst så har någon dansk agent utgett sig för att representera exempelvis Mikael Lustig och Alexander Gerndt. Sådant förekommer även i länsfotbollen.

ooo

Umeå IK F17-duon Johanna Nyman och Amanda Skyltbäck ska spela Nordisk Flickturnering i Finland med svenska F16-landslaget.

ooo

UIK:s Emma Berglund, Malin Reuterwall och Emmelie Konradsson fick i går revansch för den snöpliga 0-4-förlusten mot USA i helgen. I går spelade svenska U23-landslaget 1-1 efter ett kvitteringsmål av Louise Fors.

ooo

Umeå IK och Umeå FC har av kommunen fått tillåtelse att sälja arenanamnet Gammliavallen. Detta såklart för att få in extra stålar till klubbarna. Klubbarna komma även bilda ett gemensamt bolag för fördelning av pengarna.

Frågan är vad det blir nu. Preem Stadion? Lennarts Trä och Bygg Arena? Arons mattförsäljning Center?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *