Vinst och debutant

Umeå IK:s  stjärna Sofia Jakobsson fick gör VM-debut då hon blev inbytt i den 55:e minuten i stället för Linda Forsberg. Undertecknad som skulle se matchen hemma hos sin morfar lyckades somna efter ett löppass en timme innan och vaknade inte förns matchen var slut. Enligt rapporter så var Sverige riktigt dåliga i första halvlek men Colombia var ännu sämre. I den andra så ryckte svenskorna upp sig ett snäpp men det var tydligen långt ifrån bra.

Så här sa Sofia Jakobsson om sin debut till kollegan Tomas Ruuth.

– Jag tyckte jag gjorde en helt okej insats. Jag blev trött, det var varmt och lite nervöst men jag skapade ändå lite tycker jag, säger Jakobsson om sitt inhopp. I nästa match väntar Nordkorea för Sverige som måste höja sig då.

MATCHFAKTA
Mål: 1-0 (57) Jessica Landström.
Publik: 21 106.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *