WO ?

Matchen mellan Mariehem och Ersmark blev aldrig av, Mariehem var tvungen att ställa in matchen på grund av spelarbrist. – Vi fick massa återbud, både folk som var sjuka och bortresta så vi fick inte ens ihop en startelva, säger Henrik Burström tränare i MFF. Bortalaget var oerhört besvikna med en inställd match speciellt efter förra helgen urladdning mot Obbola. – Det känns riktigt tråkigt att behöva vinna på WO, alla spelare var oerhört taggade på att få göra en fin avslutning i vårens sista omgång, säger Ersmarks tränare Daniel Bäckström. Jag menar att Mariehem inte ska få ihop en trupp då man har ett A-lag man kan låna spelare ifrån det känns riktigt märkligt, jag tycker att det är sandlådenivå på deras agerande, avslutar Bäckström.

Jag kan förstå att Danne Bäckström i Ersmark är frustrerad. Mariehems FF har 20 spelare i truppen, man har A-lagspelare att tillgå så det känns riktigt konstigt att man inte fick ihop en startelva.

1 kommentarer

  1. Så pinsamt, hoppas mff får en fet böter eller straffas på något vis, att dom inte har spelare är bara en stor tragisk lögn, över 40 spelare att tillgå. Stackars Ersmark som bara fick 3-0.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *