Går på semester obesegrade

Umeå FC slog Hammarby TFF i deras sista match innan uppehållet.  Man kan också gå på uppehåll med gott samvete, man leder serien med 4 poäng före tvåan Sirius och man är dessutom obesegrade.

Dagens match så imponerade inte hemmalaget speciellt mycket, man gjorde en godkänd insats, inte mycket mer. Redan efter 10 minuters spel så spräckte Simon Mårtensson nollan på ett soligt Gammliavallen och det såg ut att bli målkalas.  Efter målet dog spelet av och det såg ut att bli en uddamålsseger. Men i slutet så gjorde man både 2-0 och 3-0 genom lagkaptenen Erik Lundström och Adam Chennoufi.  Det ska sägas att Hammarby inte skapade något på hela matchen.

Noterbart från matchen var att Erik Lundström var som många gånger förut den här säsongen helt fantastiskt bra. Sedan har vi en avstängning på Marko Mihajlovic då han drog på sig sitt tredje gula kort idag, taktiskt med tanke på att man har Hammarby TFF i nästa match och att man inte vill riskera att han är avstängd mot serietvåan IK Sirius i matchen därpå? Vem vet, ett som är säkert är i alla fall att han missar nästa match.

***

Juste, träffade förre UFC:aren Toby Davies som just nu spelar i Junsele och han var inte jättenöjd över hur det gått i år. Och det är ju främst pga. att spelarna man värvat inte är spelklara, men han var optimistisk till höstomgången tar fart.

**

Jag tror och hoppas att UFC kommer ta chansen i år, för jag tror att Stuart och Örjan är en riktigt bra duo och dom har koll på vad dom gör. Så det ska bli riktigt roligt då höstsäsongen startar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *